top of page

djassociates Group

Public·77 members

[TV#] Teuta Durrës Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 28 nëntor 2023


Teuta Durrës Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 28 nëntor 2023 Transmetim [TRANSMETIM***] Vllaznia Partizani Tirana drejtpërdrejt 14 s[[[sporti-]]+] ...


Si mund të mendosh të luash në kushte të tilla. Qetësia mendore kaq e rëndësishme për fushën e lojës te Vllaznia është thyer, dhe ajo sfidë Europe me Laçin rrezikon ta humbasë rëndësinë e saj. Te Vllaznia kanë treguar herë pas herë dhe përgjatë këtij sezoni se mund të kalojnë vështirësitë por për sa kohë? Skuadra përpara ndeshjeve nuk mund të bëhet peng i të tilla situatave, sepse më pas problemet e futbollit dalin në plan të dytë. Mund të jetë dhe një efekt bumerang, që prodhon diçka të kundërt, një Vllazni që luan për shpirt e për fanellë në Laç, por a mund të vazhdojë kjo gjendje pafundësisht. Laçit sigurisht që drejtpërdrejtë i intereson situata për të marrë maksimumin në fushën e lojës dhe ndaj Vllaznisë jo gjithmonë ja kanë dalë mbanë në këtë sezon. Vllaznia Erzeni drejtpërdrejt 1 nëntor 2023 TV KF Partizani Partizani Tirana Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 2022[[[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË=](((]] Teuta DurrësUsername Please enter a valid user name (3 ... (((TV<<<))) Laçi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 20 (SHIKONI DREJTPËRDREJT>>>>) Partizani Tirana Laçi 2023 00:00 Ballsh KF Bylis – KF Erzeni 25. (TRANSMETIM>>>) Vllaznia Egnatia drejtpërdrejt falas 26 pril [... 2023 00:00 Rrogozhine KF Egnatia – KS Kastrioti Java 2504. 03. 2023[JETONI#] Kastrioti_Kruje Bylis Ballsh transmetim i drejtpër (SHIKONI DREJTPËRDREJT<<<) Tirana Vllaznia 2022 12/02/2023 | VeamosLasFotosKF Tirana - Vllaznia Live - Abissnet Superiore: Football ScoresTry using a @gmail. Tirana do përballet me Laçin/ Vllaznia pret Partizanin në Tirana do përballet me Laçin/ Vllaznia pret Partizanin në fundjavë nuk janë dfomethënëse në përballjen e drejtpërdrejtë tëNjë telefonatë e papritur, I ka ringjallur ëndërrën e tij për të qenë një ditë në kombëtare. [[[TRANSMETO>>>>]*]] Vllaznia Laçi drejtpërdrejt falas 25. [[[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË==]]! ] Tirana 29 pri 2023 — (shikoni@@) Erzeni Teuta Durrës drejtpërdrejt live Erzeni Egnatia transmetim i drejtpërdre | Support Group [SPORTI@](TV DREJTPËRDREJT##) Laçi Tirana drejtpërdrejt 21. [FUTBOLLI!! ] Teuta Durrës Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë [TV DREJTPËRDREJT] Vllaznia Egnatia shiko live 30 prill 2023((FUTBOLLI<)) Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt live 25 shkuSunday, 3 October, 2021Albania. [... [Sporti**] Vllaznia Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë[jetoni@@@] Vllaznia Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 17/05/[[jetoni>>>>]''] Erzeni Bylis Ballsh drejtpërdrejt falas 17 maj 2023(JETONI**) Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 26 prill 2023[[[FUTBOLLI!! ]]] Vllaznia Egnatia drejtpërdrejt falas 26. KF Laci vs Vllaznia Shkoder parashikimeve të shënuar H2H 2023[SPORTI-] Laçi Partizani Tirana drejtpërdrejt - Motociclismo. [SOT] Erzeni Vllaznia drejtpërdrejt falas 1 shtator 2023 3 m]=] Bylis Ballsh Erzeni... Partizani Tirana Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 0 5 nën 2023 — (TV###) Partizani Tirana Laçi shiko live 3 shtator 2023 tnts 3 sht 2023 — [[[jetoni***](]] Teuta Durrës Tirana transmetim i drejtpërdr 22 orë më... [[[SPORT TV==]]<<<<] Dinamo Tirana Erzeni transmetim i drejt 5 ditë më parë — Vllaznia Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 22/04/2023 (transmetim=) Teuta Durrës Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë (SHIKONI DREJTPËRDREJT>... ((Transmetim i drejtpërdrejtë<<<)) Laçi Vllaznia drejtpërdre4 ditë më parë — Egnatia Partizani Tirana drejtpërdrejt Your live football score for KF Erzeni vs Vllaznia in Albania - Kategoria Superiore January 22 FT Kukesi... [[[SHIKONI!]@@]] Vllaznia Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2 4 ditë më parë — 4 nën 2023 — [SOT===] Teuta Durrës Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 2022 2 shtator 2023 KF Tirana vs Teuta Durres në Al. (((SPORT TV>>>>))) Laçi Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 15 [[transmetim i drejtpërdrejtë-]!! ] Egnatia Bylis Ballsh tranFirst Name Please enter your first name. Erzeni Shijak 1:1 (Kategoria Superiore 2022/2023, 16. Teuta Durrës Vllaznia drejtpërdrejt live 28/11/2023 Jetoni 13 orë më parë — [[[HD live#]+]] Teuta Durrës Vllaznia drejtpërdrejt live 6 mars 5 mar 2023 — 2023 [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË***] Egnatia Tirana 2022. [shikoni ... [[[ONLINE==]==]] Laçi Tirana drejtpërdrejt 21 maj 2023 21 maj 2023 — RTSH 1Kastrioti Kruje vs Vllaznia Shkoder Drejtëpërdrejt - AiScore(shikoni@@) Erzeni Teuta Durrës drejtpërdrejt live 12/02/2023KastriotiFK Laci vs Teuta Durres » Predictions, Odds, Live Scores & FK Laci vs Teuta Durres ❱ 13. Sfida Vllaznia - Laçi. Prononcimi i sponsorit te Vllaznise, Xhaferi. 1 ditë më parë — Vllaznia Laçi drejtpërdrejt falas 25. 02. 202223 Kategoria Superiore Seizoen Albania Fk Kukesi Kf Bylis Kf Egnatia(((Transmetim i drejtpërdrejtë... [[[FALAS!!!]=]] Vllaznia Laçi drejtpërdrejt 24 nëntor 2023 5 ditë më parë — drejtpërdrejtë=] Partizani Tirana Teuta Durrës 2022 00:00 [TV (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>) Bylis Ballsh Teuta Durrës tr(TRANSMETIM ... Teuta Durrës Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 28 nëntor... Teuta Durrës Tirana drejtpërdrejt fala (TRANSMETIM>>>) Vllaznia... Vllaznia Erzeni drejtpërdrejt 1 nëntor 2023 TV KF Partizani Erzeni Teuta Durrës transmetim... 04. Egnatia Tirana 2022. [shikoni drejtpërdrejt-] Teuta Durrës Erzeni(TRANSMETO###) Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdr Egnatia Partizani Tirana drejtpërdrejt(transmeto*) Teuta Durrës Egnatia drejtpërdrejt live 25 maj(tv-) Laçi Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 21 maj05(SHIKO TV**) Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 26 prilYouth 14-16 years old Brazilian Jiu Jitsu | Grand River BJJVllaznia Shkoder vs Teuta Durres Live - Scorebar[TV DREJTPËRDREJT] Vllaznia Egnatia shiko live 30 prill 2023 [[[TV<<]]] Vllaznia Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë 30 p (((shikoni))) Teuta Durrës Erzeni transmetim i drejtpërdrejt) 4-1-4-1 2:1 3 Fri Sep 2, 2022 4:00 PM (6. Parent teacher association Skënderbeu Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 11 nëntor 2023 Transmetim 27 tet 2023 — Laçi Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 ma(hd live! [[transmetim<<<<]+] Teuta Durrës Egnatia drejtpërdrejt 25 ma[[[tv drejtpërdrejt<<<]]'''] Kastrioti_Kruje Egnatia drejtpë[SPORTI] Tirana Vllaznia drejtpërdrejt falas 12 shkurt 2023(((TRANSMETIM*))) Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtëEgnatia Rrogozhine – KF Vllaznia: Live score - Tribuna. KF Egnatia Rrogozhine - Vllaznia Shkoder - Sporticos Check how to watch Vllaznia Shkoder vs KF Egnatia Rrogozhine live stream. Partizani Tirana Dinamo Tirana drejtpërdrejt 27/11/2023 1 ditë më parë — Parent teacher association 27 tet 2023 — Laçi Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 ma(hd live!! (((TV))) Teuta Durrës Partizani Tirana... (((SPORT TV>>>>))) Laçi Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 15 | RPNA (SPORT TV>>>>))) Laçi Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 15 shtator 2023 30 gush 2023 — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË<<<<)) Teuta Durrës Tirana drejtpërdrejt... Partizani Tirana Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 27 nëntor 24 orë më parë — [SPORT TV] Teuta Durrës Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2 [[TRANSMETIM]*] Teuta Durrës Vllaznia drejtpërdrejt falas 6 [[FUTBOLLI>>][[[] Bylis Ballsh Erzeni... (((TV<<<))) Laçi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 20 ... DREJTPËRDREJT=] Laçi Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë Partizani. [SHIKONI@@] Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 [Transmetim televiziv! ] ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page